Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727742495

Liga 727742495 Información oficial sobre el partido 727742495 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

Baffongo Bombers Alineación oficial del equipo 'Baffongo Bombers' en el partido 1 - 3 FORTUNA 59 Alineación oficial del equipo 'FORTUNA 59' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baffongo Bombers Alineación oficial del equipo 'Baffongo Bombers' en el partido 1 - 1 FORTUNA 59 Alineación oficial del equipo 'FORTUNA 59' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,5 % 8,2 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baffongo Bombers

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Jorge Miguel Barberà entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Baffongo, un peu providencial d'en Daniel Jonsson va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Angelo Rabbia quasi dona a Baffongo l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts disputats, Angelo Rabbia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Daniel Iwan va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaka Vulič va estar a punt d'avançar els locals al minut 36 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Joni Ellä no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Flavio Pirotta no oblidarà el que li va passar durant el minut 66. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joni Ellä de Baffongo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FORTUNA 59

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En 庄 (Zhuang) 儒洲 (Ruzhou) de FORTUNA va marcar de penal l'empat al minut 24.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Julião Gaiato que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a FORTUNA.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): En Markos Sousanis va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jorge Santa Cruz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FORTUNA, l'equip va recuperar la pilota al minut 3 i va contraatacar. En Mateja Belić va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan 庄 (Zhuang) 儒洲 (Ruzhou) va fer una jugada per la banda esquerra, però Eliah Rahmner va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 庄 (Zhuang) 儒洲 (Ruzhou) estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Michael Galinden, als 35 minuts, va fallar per ben poc.