Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727735104

Liga 727735104 Información oficial sobre el partido 727735104 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

Helvetia FC Alineación oficial del equipo 'Helvetia FC' en el partido 8 - 0 SC Oberbottigen Alineación oficial del equipo 'SC Oberbottigen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Helvetia FC Alineación oficial del equipo 'Helvetia FC' en el partido 1 - 1 SC Oberbottigen Alineación oficial del equipo 'SC Oberbottigen' en el partido
Tiene que echar la primitiva, sin duda… 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helvetia FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Jean-Jacques Riest va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Helvetia, al minut 36. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, el Helvetia va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Marcos Antônio Azevedo Lopes, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Helvetia van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 0 mitjançant en Jean-Jacques Riest.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Arnauld Hamonic va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Panayiotis Digkas va pentinar un córner cap al segon pal que Jean-Jacques Riest va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Helvetia va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mikaël Delêtre, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Jean-Jacques Riest va incrementar l'avantatge de Helvetia amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 92 (Gol de contra por el centro): El Helvetia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Isaac Gruyters va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 8 - 0 pujava al marcador.

SC Oberbottigen

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Yann Ebener va fer una magnífica centrada, però la rematada de Almen Deriaz va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.