Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727731120

Liga 727731120 Información oficial sobre el partido 727731120 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Turbine Tsüri Alineación oficial del equipo 'Turbine Tsüri' en el partido 2 - 3 FCA HUTZLI Alineación oficial del equipo 'FCA HUTZLI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Turbine Tsüri Alineación oficial del equipo 'Turbine Tsüri' en el partido 2 - 0 FCA HUTZLI Alineación oficial del equipo 'FCA HUTZLI' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbine Tsüri

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Turbine s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gabriel Popescu que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 38 minuts quan Andrea Giura va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Gabriel Popescu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Turbine va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Patrice Mwanga la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Julio Villamide tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dieter Henke de Turbine va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vasil Vasilev de Turbine es va guanyar la targeta groga merescudament.

FCA HUTZLI

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): HUTZLI va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Shani Sturzenegger va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Edi Zahm que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Luís Eustáquio Ubirajara estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Edi Zahm va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tinu Brullisauer estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Simon Kaposvári, als 15 minuts, va fallar per ben poc.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tim Persson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Álvaro Simões va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Richie Ruelle va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Álvaro Simões de HUTZLI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.