Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727727084

Liga 727727084 Información oficial sobre el partido 727727084 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

fcmelo4ever Alineación oficial del equipo 'fcmelo4ever' en el partido 3 - 5 Takataen Alineación oficial del equipo 'Takataen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fcmelo4ever Alineación oficial del equipo 'fcmelo4ever' en el partido 1 - 4 Takataen Alineación oficial del equipo 'Takataen' en el partido
Tiene suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmelo4ever

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Alex Di Lorenzo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, fcmelo4ever es posava per davant 1 a 0.
  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 30 gràcies a la jugada de Aku Limatius, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de fcmelo4ever a 3 - 1. Özgün Daye va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Özgün Daye va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fcmelo4ever se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Özgün Daye una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Mihail Muşat va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Alex Di Lorenzo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Carlo Bresci no va ser aprofitada per en Ronald Baeten que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Takataen

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Bertrand Conil va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 154 Minuto 37 (Gol de penalti): Takataen va reduir les diferències al marcador en anotar el 3 - 2 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Bertrand Conil.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 84 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dreas De Staercke.
  • 170 Minuto 86 (Gol de falta): Al minut 86 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Bertrand Conil va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 3 - 4.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bertrand Conil va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Tamás Balkus va encarar al porter al 76, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bertrand Conil de Takataen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.