Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727720695

Liga 727720695 Información oficial sobre el partido 727720695 en Hattrick

13.04.2024 19:15:00

Scorrano Alineación oficial del equipo 'Scorrano' en el partido 1 - 1 Bambocha United Alineación oficial del equipo 'Bambocha United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Scorrano Alineación oficial del equipo 'Scorrano' en el partido 0 - 2 Bambocha United Alineación oficial del equipo 'Bambocha United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scorrano

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jean Boyer, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ben Waldeck de Scorrano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gavrilo Stanišić de Scorrano es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bambocha United

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Eduardo Moses que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): BU va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Grub va desviar el xut final de Réda Ouazzani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Gwénole Piel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Cas De Pue quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Moses estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gallus Freshner, als 74 minuts, va fallar per ben poc.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El BU creava perill des de la dreta al minut 75, però en Diego Grub, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Eduardo Moses desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): BU va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Hugo Ismael Ruz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): BU va estar a punt d'empatar al 84 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Gallus Freshner que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.