Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727719646

Liga 727719646 Información oficial sobre el partido 727719646 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

Puch Maxi Power Alineación oficial del equipo 'Puch Maxi Power' en el partido 2 - 3 Go Ahead Bears Alineación oficial del equipo 'Go Ahead Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puch Maxi Power Alineación oficial del equipo 'Puch Maxi Power' en el partido 2 - 0 Go Ahead Bears Alineación oficial del equipo 'Go Ahead Bears' en el partido
Tiene un resultado normal 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puch Maxi Power

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Janus Andreasen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Power es posava per davant 1 a 0.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Power no perdien la fe, i al minut 89 del partit, Meinrad Bangeter va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Power va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Enrique Cisneros va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Enrique Cisneros es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Go Ahead Bears

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ahead van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Baykal Tilki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): El jugador de Ahead Baykal Tilki va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 74 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Baykal Tilki de Ahead es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 3 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Ahead van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Spiros Skouros des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrej Holubeu.