Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727718797

Liga 727718797 Información oficial sobre el partido 727718797 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

Terra United Corporation Alineación oficial del equipo 'Terra United Corporation' en el partido 4 - 1 Sporting Portsmouth Alineación oficial del equipo 'Sporting Portsmouth' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Terra United Corporation Alineación oficial del equipo 'Terra United Corporation' en el partido 4 - 2 Sporting Portsmouth Alineación oficial del equipo 'Sporting Portsmouth' en el partido
Tiene un resultado normal 3.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terra United Corporation

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Corporation, atacant per l'esquerra al minut 10, va aprofitar el magnífic llançament de Sören Deister per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corporation va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Abderrafi Chikhi va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Corporation va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bengt Holmberg, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Corporation va augmentar la diferència quan Yaro T'Sobbel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Raimonds Bergs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Corporation.
  • 225 Minuto 7 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Yaro T'Sobbel de Corporation va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Bengt Holmberg gairebé va marcar per a Corporation des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corporation va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nitay Leventhal va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Micha Uberfeldt de Corporation va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Micha Uberfeldt de l'equip Corporation, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Sporting Portsmouth

Goles Goles

  • 154 Minuto 50 (Gol de penalti): Al minut 50 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Karl Cramm va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jani Lundman va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Olimpo Mazorra, el jugador de Portsmouth va ser expulsat al minut 39.