Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727718239

Liga 727718239 Información oficial sobre el partido 727718239 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

Desperados-Höngg Alineación oficial del equipo 'Desperados-Höngg' en el partido 3 - 2 Porcupine Alineación oficial del equipo 'Porcupine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Desperados-Höngg Alineación oficial del equipo 'Desperados-Höngg' en el partido 5 - 0 Porcupine Alineación oficial del equipo 'Porcupine' en el partido
Tiene mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Desperados-Höngg

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Daniel Catalini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Desperados.
  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Desperados equilibrava la balança al minut 32. En Daniel Catalini, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador Kirk Treadway de Desperados, després de 79 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Stéphane Boulangé va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Fulbert Esprit va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Steffen Marstall va estar a punt d'avançar els locals al minut 68 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Nasir Tamini, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nasir Tamini de Desperados va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Porcupine

Goles Goles

  • 190 Minuto 12 (Gol de falta): En Tom Liebi conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Pierre Beyssac del Porcupine va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tom Liebi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Toni Jenny sol davant la porteria al minut 12, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Toni Jenny de Porcupine va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Tom Liebi es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Giovanni Rognoni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Stirnimann.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Hilmar Strøm de Porcupine va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tom Liebi de Porcupine la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.