Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727716727

Liga 727716727 Información oficial sobre el partido 727716727 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

FC Gummenacher Alineación oficial del equipo 'FC Gummenacher' en el partido 6 - 2 FC Luftdusse II Alineación oficial del equipo 'FC Luftdusse II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Gummenacher Alineación oficial del equipo 'FC Gummenacher' en el partido 5 - 1 FC Luftdusse II Alineación oficial del equipo 'FC Luftdusse II' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Gummenacher

Goles Goles

  • 111 Minuto 9 (Gol por el centro): Passat el minut 9 de joc, Tomasz Wałkosz facilitava les coses al FCG amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Pablo Alejandro Papadopolos va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Anatol' Hutoreva, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): El porter de FCG va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anatol' Hutoreva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Pablo Alejandro Papadopolos va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Tomasz Wałkosz, que no va fallar i va marcar el 4 - 1.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FCG pel centre va donar un gran resultat: el gol de Carmelo Pozzo va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 119 Minuto 48 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Anatol' Hutoreva va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cherno Ehrenberger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Carmelo Pozzo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

FC Luftdusse II

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Przemysław Rupiński donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Fortunato Garza estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Tamim Shaarawy va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 4 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Martin Beaurepaire quasi aconsegueix empatar per Luftdusse al minut 34, però Kale Campbell va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Luftdusse van seguir progressant per la banda dreta. Martin Beaurepaire va tenir la seva oportunitat al minut 53, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Adalberto Capdevila quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Kale Campbell va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Nicholas Lebon va entorpir al marcador d'en Adalberto Capdevila per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.