Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727715837

Liga 727715837 Información oficial sobre el partido 727715837 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

Forse No Alineación oficial del equipo 'Forse No' en el partido 2 - 1 Fortuna Oberhelfenschwil Alineación oficial del equipo 'Fortuna Oberhelfenschwil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forse No Alineación oficial del equipo 'Forse No' en el partido 3 - 0 Fortuna Oberhelfenschwil Alineación oficial del equipo 'Fortuna Oberhelfenschwil' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forse No

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Forse contenien la respiració mentre en Arjo Reus s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Forse s'avançava al marcador al minut 78, després d'un rebot que va caçar en Gordon Merkenich per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Forse va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gordon Merkenich ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Forse va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ueli Stickelberger va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vítor Paulo Alcobia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armin Leemann de Forse amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Fortuna Oberhelfenschwil

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 en Achim Weisrock va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En François Spiri va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Raphael 'die dicke Lippe' Bischof, al minut 82 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bagher Hamwe.