Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727715836

Liga 727715836 Información oficial sobre el partido 727715836 en Hattrick

04.05.2024 19:15:00

HoppVadoz Alineación oficial del equipo 'HoppVadoz' en el partido 1 - 1 United Planets Alineación oficial del equipo 'United Planets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HoppVadoz Alineación oficial del equipo 'HoppVadoz' en el partido 2 - 1 United Planets Alineación oficial del equipo 'United Planets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,0 % 1,2 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HoppVadoz

Goles Goles

  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Pepijn Buffel va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. HoppVadoz empatava el partit, 1 a 1, al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giuseppe De Angelis va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant David Barva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Gamma Mawanda arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Dojoodorj Chinbatbold hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Lucas Hörndlinger havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

United Planets

Goles Goles

  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Passats 68 minuts de partit, Planets es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ferdinand Knöpfli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 31, quan en Battista Speranzon va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Planets sortien al contraatac. La falta llançada per Velko Arnaudov va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferdinand Knöpfli de Planets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.