Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727715834

Liga 727715834 Información oficial sobre el partido 727715834 en Hattrick

11.05.2024 19:15:00

United Planets Alineación oficial del equipo 'United Planets' en el partido 3 - 0 FC Nasi Goreng Alineación oficial del equipo 'FC Nasi Goreng' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
United Planets Alineación oficial del equipo 'United Planets' en el partido 2 - 0 FC Nasi Goreng Alineación oficial del equipo 'FC Nasi Goreng' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Planets

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador Ferdinand Knöpfli de Planets, després de 20 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Giorgio Kunkel es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Ferdinand Knöpfli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Planets, Giorgio Kunkel, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 8 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ferdinand Knöpfli es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 8, però el porter va aturar el seu xut.
  • 208 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Battista Speranzon de Planets va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Ferdinand Knöpfli que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Velko Arnaudov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Yvan Schweiker gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alan Albrighton va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC Nasi Goreng

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Menno-Jan Harmeling, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Moisis Sfakianos va ridiculitzar a en Yvan Schweiker amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.