Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727714318

Liga 727714318 Información oficial sobre el partido 727714318 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 3 - 0 Olympique Negrita Alineación oficial del equipo 'Olympique Negrita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
STV Full-Reuelete Alineación oficial del equipo 'STV Full-Reuelete' en el partido 0 - 1 Olympique Negrita Alineación oficial del equipo 'Olympique Negrita' en el partido
Tiene bastante suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STV Full-Reuelete

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Daniel Berenguer va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Full-Reuelete i marcant el 1 - 0.
  • 136 Minuto 28 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Josi Aeberhard encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Pedro Nordon anotar per a Full-Reuelete el 2 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Full-Reuelete va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Steve Bayock, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Full-Reuelete va anar a parar a la dreta de l'atac on en Mattias Nilsson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Olympique Negrita

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aurelio Frouin que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dario Schadt estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Sacha Jassen, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dario Schadt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Josi Aeberhard va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Felix Winzeler rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Robert Bienek de Olympique va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.