Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727714315

Liga 727714315 Información oficial sobre el partido 727714315 en Hattrick

20.04.2024 19:15:00

Olympique Negrita Alineación oficial del equipo 'Olympique Negrita' en el partido 2 - 1 FC Uetendorf Thun Alineación oficial del equipo 'FC Uetendorf Thun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Olympique Negrita Alineación oficial del equipo 'Olympique Negrita' en el partido 5 - 1 FC Uetendorf Thun Alineación oficial del equipo 'FC Uetendorf Thun' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Negrita

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Olympique, atacant per l'esquerra al minut 21, va aprofitar el magnífic llançament de Josi Aeberhard per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Dario Schadt va donar a Olympique un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Dario Schadt va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jean-Éric Plouvier, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Dario Schadt va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Uetendorf Thun

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 en Joan Garre va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Piero Candeli va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jean-François Werner va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Uetendorf va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 72, quan Piero Candeli va quedar-se sol davant el porter Franco Orsettig, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bob Luc de Uetendorf amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Romano Howald de Uetendorf va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.