Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727708381

Liga 727708381 Información oficial sobre el partido 727708381 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

FC Bombingen Alineación oficial del equipo 'FC Bombingen' en el partido 5 - 2 Mähdrescher Ziurichi Alineación oficial del equipo 'Mähdrescher Ziurichi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Bombingen Alineación oficial del equipo 'FC Bombingen' en el partido 5 - 1 Mähdrescher Ziurichi Alineación oficial del equipo 'Mähdrescher Ziurichi' en el partido
Tiene un resultado normal 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bombingen

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Bombingen prenia la batuta de l'encontre al minut 20, quan en Victor 'Popeye' Kraaij va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Bombingen va augmentar la diferència quan Ronny Naffzinger no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bombingen contenien la respiració mentre en Mickaël 'Rocket' Baldy s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Florian Monod va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leo 'Speedy Gonzalez' Yarkin es va introduir dins la defensa central al minut 75, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Bombingen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pierino 'Cavallo Pazzo' Cavoni en un 1 contra 1 amb el porter Aleksėjus Meizneris, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Leo 'Speedy Gonzalez' Yarkin quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aleksėjus Meizneris al minut 42 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florian Monod va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pierino 'Cavallo Pazzo' Cavoni de Bombingen va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Mähdrescher Ziurichi

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, MDZ va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Alexander Simeonov va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Zlatin Yankov que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eduardo Montenegro va fer una magnífica centrada, però la rematada de Tor Åge Hidle va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 43 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alexander Simeonov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexander Simeonov de MDZ es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.