Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727707320

Liga 727707320 Información oficial sobre el partido 727707320 en Hattrick

27.04.2024 19:15:00

Fc Bristol City Alineación oficial del equipo 'Fc Bristol City' en el partido 2 - 1 Kürbis54 Alineación oficial del equipo 'Kürbis54' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fc Bristol City Alineación oficial del equipo 'Fc Bristol City' en el partido 4 - 0 Kürbis54 Alineación oficial del equipo 'Kürbis54' en el partido
Tiene mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Bristol City

Goles Goles

  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Bristol prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Fabrice Marquis va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Bristol va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Anders Bruun, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pierre-Baptiste Germain que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Sébastien Vincent arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pietro Morari va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Bristol per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Stan van Steenis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Fabrice Marquis del Bristol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Bristol va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Christopher Lyngby va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Kürbis54

Goles Goles

  • 164 Minuto 67 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Agostino Terrasson de Kürbis54 va marcar de penal l'empat al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Fructuoso Valverde va poder marcar per a Kürbis54 en un servei de cantonada picat per en Agostino Terrasson quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kürbis54 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christer Lindhin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 264 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Edu Idiazábal en un penal llençat per en Agostino Terrasson va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Kürbis54 van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Assem Meshref, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.