Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727694505

Liga 727694505 Información oficial sobre el partido 727694505 en Hattrick

11.05.2024 19:00:00

FK Napredak Kruševac Alineación oficial del equipo 'FK Napredak Kruševac' en el partido 0 - 2 Ultra Fener U19 Alineación oficial del equipo 'Ultra Fener U19' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FK Napredak Kruševac Alineación oficial del equipo 'FK Napredak Kruševac' en el partido 1 - 2 Ultra Fener U19 Alineación oficial del equipo 'Ultra Fener U19' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,6 % 38,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Napredak Kruševac

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 40, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Gary Dakay sempre els tira per la dreta i en Ferdinand Lehrte, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Thomas Worcester va estar a punt de marcar al minut 50 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al 59, Leonardo Pita hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ferdinand Lehrte. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Beda Heubacher no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Napredak va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Nadim von Känel va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Yohann Dachicourt de Napredak va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 51 (Tarjeta roja directa): Al minut 51, Toni Järvinen de Napredak va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thomas Worcester de Napredak es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89 del partit, Thomas Worcester de l'equip Napredak, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Ultra Fener U19

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 42 minuts quan Tobias Schlotfeld va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Edmondo Lodolini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ultra van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marc Hinsch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12 de partit, Leo Wahrenberger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Hauert de Ultra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.