Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727676968

Liga 727676968 Información oficial sobre el partido 727676968 en Hattrick

27.04.2024 19:00:00

UD Nueva Segovia Alineación oficial del equipo 'UD Nueva Segovia' en el partido 1 - 1 Fc Ergolz II Alineación oficial del equipo 'Fc Ergolz II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD Nueva Segovia Alineación oficial del equipo 'UD Nueva Segovia' en el partido 1 - 2 Fc Ergolz II Alineación oficial del equipo 'Fc Ergolz II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,6 % 53,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD Nueva Segovia

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Segovia aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Eleazar López Méndez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Fc Ergolz II

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ergolz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bernt Summerside.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fabrizio Capraro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Valentino Laubacher va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Thomi Zabernig, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Ergolz van sortir al contraatac amb encert al minut 23, però Eddy Buehler no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Hansruedi Voisard després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gilberto Bustamante va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 66 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en León Marchena haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Ergolz al minut 66.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ergolz van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Thomi Zabernig va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabrizio Capraro.