Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727676965

Liga 727676965 Información oficial sobre el partido 727676965 en Hattrick

20.04.2024 19:00:00

Soviet Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Soviet Futbol Club' en el partido 7 - 0 Tactician FC Alineación oficial del equipo 'Tactician FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Soviet Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Soviet Futbol Club' en el partido 4 - 0 Tactician FC Alineación oficial del equipo 'Tactician FC' en el partido
Tiene bastante suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soviet Futbol Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 2 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Vasil' Haurysz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lubomir Pachulski va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vasil' Kanasevich es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Soviet va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alhierd Labeika des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 51 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Soviet pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alhierd Labeika va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 60 (Gol de falta): El gol de falta de Vasil' Haurysz sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 60 i ampliar l'avantatge de Soviet a 6 - 0.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Anton Bodnya entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Soviet, un peu providencial d'en Vasil' Kanasevich va situar el 7-0 al panell digital.

Tactician FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulf Hauptmann de Tactician la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.