Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727670478

Liga 727670478 Información oficial sobre el partido 727670478 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

MagicYoungBis Alineación oficial del equipo 'MagicYoungBis' en el partido 2 - 4 Kari-oca Alineación oficial del equipo 'Kari-oca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
MagicYoungBis Alineación oficial del equipo 'MagicYoungBis' en el partido 2 - 4 Kari-oca Alineación oficial del equipo 'Kari-oca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,0 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MagicYoungBis

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Víctor Santos el va rematar Alcibiade Dall'Agnol amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Els jugadors del MagicYoungBis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 29, deixant Francesco Maria Silvestro en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Francesco Maria Silvestro va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Kari-oca

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 7 minuts Giovanni Aletti va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kareem Paul es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Giovanni Aletti va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Giovanni Aletti va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Samuel Villalba després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nello Sireus va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 52 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 52 per Edward Herrera va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Jack Fearon va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.