Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727664205

Liga 727664205 Información oficial sobre el partido 727664205 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

CF aniavol Alineación oficial del equipo 'CF aniavol' en el partido 4 - 0 Mattilan Mafia Alineación oficial del equipo 'Mattilan Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CF aniavol Alineación oficial del equipo 'CF aniavol' en el partido 4 - 0 Mattilan Mafia Alineación oficial del equipo 'Mattilan Mafia' en el partido
Tiene un resultado normal 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF aniavol

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 17 gràcies a la jugada de Aaron De Prins, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Aaron De Prins va incrementar l'avantatge de aniavol amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): aniavol va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manolo Porcar va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 74 minuts quan Aaron De Prins va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 0 per a aniavol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Claus Bolmain va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de aniavol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Manolo Porcar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oscar Lenaerts de aniavol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Mattilan Mafia