Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727653008

Liga 727653008 Información oficial sobre el partido 727653008 en Hattrick

11.05.2024 19:00:00

Sagaing Region Army Alineación oficial del equipo 'Sagaing Region Army' en el partido 0 - 4 FC Speedy Gonzalez Alineación oficial del equipo 'FC Speedy Gonzalez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sagaing Region Army Alineación oficial del equipo 'Sagaing Region Army' en el partido 0 - 5 FC Speedy Gonzalez Alineación oficial del equipo 'FC Speedy Gonzalez' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagaing Region Army

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 25 en Aye Ko Nyein Kyaw ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Dampa Kaung el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Kaung Lin es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

FC Speedy Gonzalez

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Gonzalez va ser finalitzada des de l'esquerra per Ladislav Greždo al minut 49. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 76 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Ondrej Rimský de Gonzalez va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 76.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Bernard Pokojný va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Gonzalez.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Pavol Frčka va augmentar l'avantatge de Gonzalez a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Pavol Frčka va estar a punt de posar per davant a Gonzalez amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tin Sithu va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Igor Tisončík ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Gonzalez va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 48, quan Ladislav Greždo va quedar-se sol davant el porter Tin Sithu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Giuliano Matteini al minut 51, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): František Brenkus de Gonzalez va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.