Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727652998

Liga 727652998 Información oficial sobre el partido 727652998 en Hattrick

20.04.2024 19:00:00

FC Speedy Gonzalez Alineación oficial del equipo 'FC Speedy Gonzalez' en el partido 3 - 2 Ełkaes Phytopharm Klęka Alineación oficial del equipo 'Ełkaes Phytopharm Klęka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Speedy Gonzalez Alineación oficial del equipo 'FC Speedy Gonzalez' en el partido 4 - 0 Ełkaes Phytopharm Klęka Alineación oficial del equipo 'Ełkaes Phytopharm Klęka' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Speedy Gonzalez

Goles Goles

  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Tomáš Buďo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Gonzalez.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Tomáš Breznianský va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 83.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Igor Tisončík de Gonzalez aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Gonzalez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 12 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Igor Tisončík ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22, Giuliano Matteini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Servác Juriga de Gonzalez va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Giuliano Matteini quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el Gonzalez va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giuliano Matteini no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Giuliano Matteini va entorpir al marcador d'en Matej Jankulár per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Gonzalez enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Gonzalez va estar a punt de posar-se per davant al minut 84 però Tomáš Buďo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tomáš Buďo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ełkaes Phytopharm Klęka

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): El porter de Phytopharm va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Martin Hawkins va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 38 minuts quan Gheorghe Şuchea va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a Phytopharm.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Laurencjusz Dutko de Phytopharm la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.