Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727649813

Liga 727649813 Información oficial sobre el partido 727649813 en Hattrick

04.05.2024 19:00:00

FC Reichelsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Reichelsdorf' en el partido 5 - 1 Vanuatu FC Alineación oficial del equipo 'Vanuatu FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
FC Reichelsdorf Alineación oficial del equipo 'FC Reichelsdorf' en el partido 9 - 0 Vanuatu FC Alineación oficial del equipo 'Vanuatu FC' en el partido
Es un cenizo 8.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Reichelsdorf

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Dimitri Steinheber va donar a Reichelsdorf un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Reichelsdorf va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Hans-Martin Kölnberger va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Reichelsdorf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alfousseyni Kanté progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Reichelsdorf va augmentar la diferència quan Dimitri Steinheber no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Reichelsdorf a 5 - 1. Osvaldo Noja va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Osvaldo Noja! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 234 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Jens Kießlinger va llançar un penal al minut 31. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Dimitri Steinheber gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robert Vidini va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Vanuatu FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ivan Dwight va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 59, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Vanuatu, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Roscoe Raper va fer una magnífica centrada, però la rematada de Corey Ghataora va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mason Julian de Vanuatu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.