Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727636993

Liga 727636993 Información oficial sobre el partido 727636993 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Six Mode Alineación oficial del equipo 'Six Mode' en el partido 2 - 1 Eenymeenyminymoe Alineación oficial del equipo 'Eenymeenyminymoe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Six Mode Alineación oficial del equipo 'Six Mode' en el partido 2 - 1 Eenymeenyminymoe Alineación oficial del equipo 'Eenymeenyminymoe' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Six Mode

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Rejjan Ćehić, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Mode va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rejjan Ćehić va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jean-Maurice Gil va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Ottmar Garst va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Mode ho intentava per la dreta per mitjà de Jean-Maurice Gil, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fernando Carreño va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Raúl Martínez va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Jean-Maurice Gil gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ottmar Garst va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Fernando Carreño va fer al minut 85 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Raúl Martínez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Eenymeenyminymoe

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Jari Kauria va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Eeny en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Martin Surwillen va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 12 de joc.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Eeny van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Arbo Scherer va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.