Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727635033

Liga 727635033 Información oficial sobre el partido 727635033 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Sportfreunde ROLLSHAUSEN Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde ROLLSHAUSEN' en el partido 9 - 0 Los Piratas Celeste F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Celeste F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sportfreunde ROLLSHAUSEN Alineación oficial del equipo 'Sportfreunde ROLLSHAUSEN' en el partido 8 - 0 Los Piratas Celeste F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Piratas Celeste F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportfreunde ROLLSHAUSEN

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sportfreunde contenien la respiració mentre en Mathieu Godier s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Marcos Borreguero de Sportfreunde va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcos Borreguero va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Sportfreunde va augmentar la diferència quan Nikola Banovec no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Sportfreunde va aconseguir el 6 - 0 quan Marcos Borreguero va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Nikola Banovec estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Amadeo Bürgler va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 7 - 0 al minut 48.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Sportfreunde va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Aldin Baždarević va poder fer el 8 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sportfreunde va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dule Stare progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Sportfreunde per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Nikola Banovec va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El Sportfreunde ho intentava per la dreta per mitjà de Marcos Borreguero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Mathieu Godier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Los Piratas Celeste F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Joan Cotelo després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Sportfreunde Marcos Borreguero, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Piratas Jon Kirkpatrick quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Américo Rubén Casal l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Daniel Burdisso de Piratas es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.