Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727629651

Liga 727629651 Información oficial sobre el partido 727629651 en Hattrick

04.05.2024 18:55:00

Adele In Love Alineación oficial del equipo 'Adele In Love' en el partido 0 - 4 Samarin sankarit Alineación oficial del equipo 'Samarin sankarit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adele In Love Alineación oficial del equipo 'Adele In Love' en el partido 1 - 3 Samarin sankarit Alineación oficial del equipo 'Samarin sankarit' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adele In Love

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adel Ajlouni no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Clinton Ogilvie estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clinton Ogilvie de Adele va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Callum Goss de Adele es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Samarin sankarit

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Quan passaven 23 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del sankarit. En Maurilio Cahuantzi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 32, sankarit va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Zsigmond Orsós.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Maurilio Cahuantzi arribés a peus de Zsigmond Orsós, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a sankarit el 0 - 3.
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Michał Burakowski va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a sankarit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ilpo Kuittinen de sankarit va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Zsigmond Orsós després de 42 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dwight Alsbury va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Adel Ajlouni, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. sankarit va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maurilio Cahuantzi de sankarit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tõnis Aloel.