Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727629646

Liga 727629646 Información oficial sobre el partido 727629646 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

Takev Sun Bears Alineación oficial del equipo 'Takev Sun Bears' en el partido 2 - 1 Adele In Love Alineación oficial del equipo 'Adele In Love' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Takev Sun Bears Alineación oficial del equipo 'Takev Sun Bears' en el partido 3 - 1 Adele In Love Alineación oficial del equipo 'Adele In Love' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Takev Sun Bears

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Takev van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nguyễn Duy Tùng va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Takev va obtenir un penal al minut 51, que va llançar a la perfecció Rainsey Pham. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Sarann Pham una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Dwight Alsbury va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nguyễn Duy Tùng va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Adele In Love

Goles Goles

  • 140 Minuto 75 (Gol de contra de falta): Adele va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Daren Willett la va transformar en el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Adele va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Patrick Lynch va quedar-se sol davant el porter Sotha Kong, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Theo Brand va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, James Ishmael de Adele va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.