Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727625501

Liga 727625501 Información oficial sobre el partido 727625501 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

Avc luctor et emergo Alineación oficial del equipo 'Avc luctor et emergo' en el partido 3 - 0 Porkeria F.C Alineación oficial del equipo 'Porkeria F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Avc luctor et emergo Alineación oficial del equipo 'Avc luctor et emergo' en el partido 3 - 0 Porkeria F.C Alineación oficial del equipo 'Porkeria F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avc luctor et emergo

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a luctor va ser Claudio Iamartino.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del luctor va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en İbrahim Kaya, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): luctor va augmentar la diferència quan Benjamin Eiles no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): luctor va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Benjamin Eiles ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en İbrahim Kaya! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Claudio Iamartino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Isaac Figueiredo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Rubén Neciosup, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Porkeria F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Porkeria van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Lutz Mudersbach des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jovche Premcheski va intentar anar-se'n per velocitat al minut 30 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Porkeria, l'equip va recuperar la pilota al minut 48 i va contraatacar. En Lutz Mudersbach va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Porkeria van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Lutz Mudersbach no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Cosme Monteiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Porkeria que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Greg Gowan de Porkeria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.