Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727624616

Liga 727624616 Información oficial sobre el partido 727624616 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Steaua-Barcelona Alineación oficial del equipo 'Steaua-Barcelona' en el partido 3 - 0 Tijuana Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Tijuana Futebol Clube' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua-Barcelona Alineación oficial del equipo 'Steaua-Barcelona' en el partido 2 - 1 Tijuana Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'Tijuana Futebol Clube' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua-Barcelona

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Steaua-Barcelona va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gabriel Colobanea, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Valeriu Nastu de Steaua-Barcelona va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Steaua-Barcelona va aconseguir el 3 - 0 quan Gabriel Colobanea va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gabriel Colobanea va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Valeriu Nastu de Steaua-Barcelona gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Ioan Bucşan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vitalie Urâte va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tijuana Futebol Clube

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tijuana va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Martí, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tizoc Contreras va fer una magnífica centrada, però la rematada de Óscar Loyola va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lázaro Luna de Tijuana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Martí.