Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727608028

Liga 727608028 Información oficial sobre el partido 727608028 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

Blue Bay Devils Alineación oficial del equipo 'Blue Bay Devils' en el partido 1 - 1 the untouchables86bis Alineación oficial del equipo 'the untouchables86bis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blue Bay Devils Alineación oficial del equipo 'Blue Bay Devils' en el partido 2 - 0 the untouchables86bis Alineación oficial del equipo 'the untouchables86bis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blue Bay Devils

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Angus Farquhar s'emportà una gran ovació del públic local al minut 56, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Devils va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Angus Farquhar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Devils va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Didi Provacia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Devils per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 24, quan Rafael Martínez Ruiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 67 per blocar una centrada d'en Şahin Eseray va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Devils.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Charles Jonckheer hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Virgilio Espoza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Devils va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Martínez Ruiz va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Walter Morson.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Martínez Ruiz de Devils va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

the untouchables86bis

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Quan passaven 32 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del untouchables86bis. En Sergio Angeletti Catanossi va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Hólmgeir Eiríksson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. untouchables86bis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 235 Minuto 89 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sergio Angeletti Catanossi, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Palafox Tabuenca de untouchables86bis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguel Palafox Tabuenca va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.