Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727596390

Liga 727596390 Información oficial sobre el partido 727596390 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Bauchi Deltas Alineación oficial del equipo 'Bauchi Deltas' en el partido 0 - 2 LiverUnited FC Alineación oficial del equipo 'LiverUnited FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bauchi Deltas Alineación oficial del equipo 'Bauchi Deltas' en el partido 1 - 2 LiverUnited FC Alineación oficial del equipo 'LiverUnited FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,4 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bauchi Deltas

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Henry Markus de Bauchi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nelson Jumoh de Bauchi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LiverUnited FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 57 (Gol de penalti): En Gojtar Ndreka va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 57. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, Ylber Salihu va pentinar un córner cap al segon pal que Valm Vata va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de LiverUnited va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mustafa Londo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rrapo Boja no va ser aprofitada per en Ylber Salihu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Mustafa Londo va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 80, i va passar la pilota a Silvério Rosa, però aquest no va encertar a marcar.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Saro Sabo va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ylber Salihu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.