Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727595151

Liga 727595151 Información oficial sobre el partido 727595151 en Hattrick

27.04.2024 18:55:00

Gamle Oslo Subarus Alineación oficial del equipo 'Gamle Oslo Subarus' en el partido 4 - 0 Inter Sibacoa Alineación oficial del equipo 'Inter Sibacoa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gamle Oslo Subarus Alineación oficial del equipo 'Gamle Oslo Subarus' en el partido 3 - 0 Inter Sibacoa Alineación oficial del equipo 'Inter Sibacoa' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamle Oslo Subarus

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Subarus va ser Halvard Ekelund.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Fernando Gaspar Lanceiro va incrementar l'avantatge de Subarus amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Subarus va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Halvard Ekelund des de dins de l'àrea.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): Al 89 minuts, El Subarus va fer el 4-0. En Halvard Ekelund va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Subarus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 6 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leif Helle ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 206 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 39 minuts de joc, Øyvind Mørk semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El Subarus va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Halvard Ekelund la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Han-Bum Jwa de Subarus va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Leif Helle al minut 44 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leif Helle de Subarus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Reina de Subarus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Arkadiusz Kubaś de Subarus va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Konrad Maechler.

Inter Sibacoa

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Tobías Maldonado de Sibacoa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.