Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727594040

Liga 727594040 Información oficial sobre el partido 727594040 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Helsingør FK Alineación oficial del equipo 'Helsingør FK' en el partido 4 - 2 Bollespark IF Alineación oficial del equipo 'Bollespark IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Helsingør FK Alineación oficial del equipo 'Helsingør FK' en el partido 5 - 2 Bollespark IF Alineación oficial del equipo 'Bollespark IF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,9 % 1,0 % 12,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Helsingør FK

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Yusuf Nazır ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Helsingør es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Helsingør va augmentar la diferència quan Alexandre Trehin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Helsingør, atacant per l'esquerra al minut 64, va aprofitar el magnífic llançament de David Devera per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Helsingør va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Yusuf Nazır progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ulf Glerup al minut 10 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Erki Johandi va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Guilherme Mona, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Bollespark IF

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors de BIF no defallien en cap moment. Producte d'això, en Valdemar Katholm va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 32 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Oscar Juulsgaard.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Dmitriy Kapkov va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dmitriy Kapkov va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en David Wong aquest no va estar a l'altura.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ivan Skydsgaard quasi redueix la diferència al marcador al minut 71, però una gran estirada d'en Ashon Okumu va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.