Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727593303

Liga 727593303 Información oficial sobre el partido 727593303 en Hattrick

20.04.2024 18:55:00

Veianen AJ Alineación oficial del equipo 'Veianen AJ' en el partido 0 - 4 FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Veianen AJ Alineación oficial del equipo 'Veianen AJ' en el partido 0 - 6 FC Franschhoek Alineación oficial del equipo 'FC Franschhoek' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veianen AJ

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Veianen va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fränz Kalmus, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

FC Franschhoek

Goles Goles

  • 174 Minuto 24 (Gol de penalti): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Edgardo Esperón va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carl-Olof Ericsson de Franschhoek l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 79 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Matti Puhjo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 3 per a Franschhoek.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 88 de partit va donar a Franschhoek l'avantatge per 0 - 4. Carl-Olof Ericsson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Franschhoek va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gert Rosseels va desviar el xut final de Martín Rossaroli després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ignacio Ruiz de Castilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Ruiz de Castilla va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Gert Rosseels va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ignacio Ruiz de Castilla, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Kumaresh Shintre de Franschhoek no va ser gol per ben poc.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Franschhoek quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Martín Rossaroli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kumaresh Shintre de Franschhoek es va guanyar la targeta groga merescudament.