Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727592471

Liga 727592471 Información oficial sobre el partido 727592471 en Hattrick

11.05.2024 18:55:00

Red Coral Alineación oficial del equipo 'Red Coral' en el partido 4 - 2 The Jinx Alineación oficial del equipo 'The Jinx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Coral Alineación oficial del equipo 'Red Coral' en el partido 4 - 1 The Jinx Alineación oficial del equipo 'The Jinx' en el partido
Tiene un resultado normal 3.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Coral

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leo Beckford, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Coral se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 110 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, Coral van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Leo Beckford va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 123 Minuto 62 (Gol por la derecha): Coral s'avançava al marcador al minut 62, després d'un rebot que va caçar en Jean-Christophe Poisson per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Coral pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jean-Christophe Poisson va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 31 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Bankim Panda gairebé marca per a Coral al minut 31 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Coral van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mathieu Bujold, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Leo Beckford del Coral ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): En Tyrone Mac an Bhreithiún, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mathieu Bujold.

The Jinx

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de George Braithwaite que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 170 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Dane Celestin va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 63 (Ocasión de penalti): Al minut 63 de temps, Dane Celestin de Jinx va fallar un penal.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Rodney Lewis sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.