Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727584850

Liga 727584850 Información oficial sobre el partido 727584850 en Hattrick

04.05.2024 18:50:00

Lockerbie RSC Alineación oficial del equipo 'Lockerbie RSC' en el partido 3 - 0 Fimleikafélag Vesturland Alineación oficial del equipo 'Fimleikafélag Vesturland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lockerbie RSC Alineación oficial del equipo 'Lockerbie RSC' en el partido 1 - 1 Fimleikafélag Vesturland Alineación oficial del equipo 'Fimleikafélag Vesturland' en el partido
Tiene suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,3 % 36,9 % 29,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lockerbie RSC

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Lockerbie va agafar avantatge al minut 26 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Strahinja Efendira fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, Lockerbie va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lance Chubbuck, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Lockerbie i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 86 minuts de joc. Mentre en Strahinja Efendira el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lockerbie sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Justin Kilby, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Jorge de Oliveira de Lockerbie va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Fimleikafélag Vesturland

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 88 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Þorbergur Veigarsson va fer al minut 88 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Magnús Skuggason, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.