Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727584843

Liga 727584843 Información oficial sobre el partido 727584843 en Hattrick

20.04.2024 18:50:00

Lockerbie RSC Alineación oficial del equipo 'Lockerbie RSC' en el partido 1 - 0 Tolan Teepelleilijät Alineación oficial del equipo 'Tolan Teepelleilijät' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lockerbie RSC Alineación oficial del equipo 'Lockerbie RSC' en el partido 0 - 1 Tolan Teepelleilijät Alineación oficial del equipo 'Tolan Teepelleilijät' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lockerbie RSC

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 39, Giuseppe Nitti va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pier Francesco Paggetti, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Lockerbie van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Manuel Jorge de Oliveira des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lockerbie va anar a parar a la dreta de l'atac on en Giuseppe Nitti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pier Francesco Paggetti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Lockerbie van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 77, però Pier Francesco Paggetti va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lockerbie va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aiantas Fountoulakis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tolan Teepelleilijät

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 40 (Ocasión de penalti): Passat el minut 40 de partit, Teepelleilijät va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Kirill Staroselskiy, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.
  • 260 Minuto 82 (Ocasión de falta): El jugador visitant Kirill Staroselskiy va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 82 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergey Bokanov de Teepelleilijät va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.