Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727581661

Liga 727581661 Información oficial sobre el partido 727581661 en Hattrick

04.05.2024 18:50:00

Les expat' d'Yvré Alineación oficial del equipo 'Les expat' d'Yvré' en el partido 2 - 0 East Riding Strollers Alineación oficial del equipo 'East Riding Strollers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les expat' d'Yvré Alineación oficial del equipo 'Les expat' d'Yvré' en el partido 3 - 0 East Riding Strollers Alineación oficial del equipo 'East Riding Strollers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les expat' d'Yvré

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, Lilian Bougeard va pentinar un córner cap al segon pal que Jean-Laurent Calvez va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 60 (Gol por la derecha): Amb 60 minuts jugats, en Pierino Ghignone va augmentar l'avantatge de expat a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Édgar Hamelin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): expat van sortir al contraatac al minut 48, però Lilian Bougeard va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El jugador local Firas Eddaou per poc que no incrementa el marcador al minut 61. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Vern Hawley va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luka Thomas de expat es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierino Ghignone de expat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

East Riding Strollers

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Strollers va estar a punt d'empatar al 47 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Danny Ryba que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.