Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727569837

Liga 727569837 Información oficial sobre el partido 727569837 en Hattrick

27.04.2024 18:50:00

HOS ponos Alineación oficial del equipo 'HOS ponos' en el partido 0 - 8 One of Our Own FC Alineación oficial del equipo 'One of Our Own FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
HOS ponos Alineación oficial del equipo 'HOS ponos' en el partido 0 - 6 One of Our Own FC Alineación oficial del equipo 'One of Our Own FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HOS ponos

One of Our Own FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 13, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Henry Furlong es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ionel Bădiliţă, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Aidan Hammond va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Henry Furlong va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a One.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Henry Furlong va augmentar l'avantatge de One a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 47 minuts, el tirador de faltes del One va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ben Lörtscher, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 49 (Gol de penalti): Al minut 49 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Chris Rickman va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 7.
  • 106 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 56 i semblava que One desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Ben Lörtscher va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 8 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Stephen Buxton al minut 50, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): One quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Stephen Buxton va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.