Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727564687

Liga 727564687 Información oficial sobre el partido 727564687 en Hattrick

27.04.2024 18:50:00

Mentrolitos Alineación oficial del equipo 'Mentrolitos' en el partido 2 - 1 The Ravens Club Alineación oficial del equipo 'The Ravens Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mentrolitos Alineación oficial del equipo 'Mentrolitos' en el partido 2 - 1 The Ravens Club Alineación oficial del equipo 'The Ravens Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,0 % 10,6 % 23,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mentrolitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Antonio Flórez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Mentro.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Javier Iglesias va marcar al minut 34 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mentro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en David Añón, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ricardo Olmo de Mentro va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gustavo Serrano per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Práxedes Istillartea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gustavo Serrano de Mentro es va guanyar la targeta groga merescudament.

The Ravens Club

Goles Goles

  • 108 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marcus Schoger de Ravens va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jules Timmer que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Subotai Bumbyn va marcar al minut 6 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Ravens creava perill des de la dreta al minut 22, però en Pelayo Valle Pérez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Muyiwa Adeyemi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 25, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pelayo Valle Pérez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jochen Höhlich des de l'esquerra.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Fred Godwin va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 78 en Subotai Bumbyn ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Edward Umah el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.