Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727562900

Liga 727562900 Información oficial sobre el partido 727562900 en Hattrick

11.05.2024 18:50:00

FC Hin Lek Fai Alineación oficial del equipo 'FC Hin Lek Fai' en el partido 0 - 5 Aston Villa Catalunya Alineación oficial del equipo 'Aston Villa Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Hin Lek Fai Alineación oficial del equipo 'FC Hin Lek Fai' en el partido 0 - 9 Aston Villa Catalunya Alineación oficial del equipo 'Aston Villa Catalunya' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hin Lek Fai

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Per Richard Svendsen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 202 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Jorge Urraburu va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 59 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Aston Villa Catalunya

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Catalunya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Eddie Nøkleby.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, 宋 (Song) 鼎浩 (Dinghao) va augmentar l'avantatge de Catalunya a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Catalunya va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Wilson Galmes, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jon Cotter va augmentar l'avantatge de Catalunya a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Karl Dietsche de Catalunya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 26 (Ocasión de penalti): Al minut 26, Neal Sewell de Catalunya va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jon Cotter de Catalunya amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mike Holmes de Catalunya es va emportar una amonestació al minut 51 per provocar un rival.