Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727562065

Liga 727562065 Información oficial sobre el partido 727562065 en Hattrick

11.05.2024 18:50:00

Hualian Haddocks Alineación oficial del equipo 'Hualian Haddocks' en el partido 0 - 9 Old Irish Coruña Alineación oficial del equipo 'Old Irish Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hualian Haddocks Alineación oficial del equipo 'Hualian Haddocks' en el partido 0 - 5 Old Irish Coruña Alineación oficial del equipo 'Old Irish Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hualian Haddocks

Old Irish Coruña

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Óscar José Mora va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Coruña, Zaki Touzghar, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 184 Minuto 8 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Coruña per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 8. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Martí Campmagre. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, Coruña va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martí Campmagre, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Juhani Klangbom va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 4 per a Coruña.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Passaven 28 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Martí Campmagre va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): En Carlos José Sánchez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Coruña, un peu providencial d'en Antonio Pascual va situar el 0-6 al panell digital.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Coruña va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Zaki Touzghar.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Armide Huerta de Coruña va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martí Campmagre, que va ser qui va marcar 0 - 9, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): Martí Campmagre va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de George Arrigo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Martí Campmagre al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Martí Campmagre.