Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727561438

Liga 727561438 Información oficial sobre el partido 727561438 en Hattrick

27.04.2024 18:50:00

Don Barredora FC Alineación oficial del equipo 'Don Barredora FC' en el partido 5 - 0 Kutaski Alineación oficial del equipo 'Kutaski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Don Barredora FC Alineación oficial del equipo 'Don Barredora FC' en el partido 3 - 0 Kutaski Alineación oficial del equipo 'Kutaski' en el partido
Tiene suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Don Barredora FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Barredora va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maximilian Josef Stimmer, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Dirk-Jan Veens va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Włodzimierz Holender.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Barredora va aconseguir el 3 - 0 quan Darren Nibbs va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Barredora va augmentar la diferència quan Vittorio Sestito no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76 en Trofim Retyunskiy va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Barredora ho intentava per la dreta per mitjà de Trofim Retyunskiy, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Max MacCandless va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Kutaski