Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727558748

Liga 727558748 Información oficial sobre el partido 727558748 en Hattrick

20.04.2024 18:50:00

Oro y Azul Liga Aniversario Alineación oficial del equipo 'Oro y Azul Liga Aniversario' en el partido 6 - 0 Club of Tebessa Alineación oficial del equipo 'Club of Tebessa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oro y Azul Liga Aniversario Alineación oficial del equipo 'Oro y Azul Liga Aniversario' en el partido 2 - 0 Club of Tebessa Alineación oficial del equipo 'Club of Tebessa' en el partido
Tiene mucha potra 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oro y Azul Liga Aniversario

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 23 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Iván Calamaro. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Leonardo Rubén Arano, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Aniversario.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Oh-Hyun Jua va incrementar l'avantatge de Aniversario amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Sebastián Alodi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Aniversario, Atahualpa Anile, que va marcar, sense saber com, el 4 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Iván Calamaro de Aniversario va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Aniversario va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Iván Calamaro. 6 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Aniversario van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Rodrigo Ricardo Zunino, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 219 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Abraham Rovegno va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Iván Calamaro, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Club of Tebessa

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Hadi Yousfi de Tebessa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 68, Ibrahim Dahman de Tebessa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.