Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727558692

Liga 727558692 Información oficial sobre el partido 727558692 en Hattrick

20.04.2024 18:50:00

IR Jijel Alineación oficial del equipo 'IR Jijel' en el partido 2 - 0 Gorda Mtskheta-Mtianeti Alineación oficial del equipo 'Gorda Mtskheta-Mtianeti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
IR Jijel Alineación oficial del equipo 'IR Jijel' en el partido 2 - 0 Gorda Mtskheta-Mtianeti Alineación oficial del equipo 'Gorda Mtskheta-Mtianeti' en el partido
Tiene un resultado normal 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IR Jijel

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): Corria el minut 25 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kamil Benmansour, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Younes Zehar va augmentar la diferència de Jijel a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Jijel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Younes Zehar va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Gorda Mtskheta-Mtianeti

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mtskheta-Mtianeti va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zhanri Askaridze, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Mtskheta-Mtianeti Khvicha Pitchutava quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Iakob Siradze l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mtskheta-Mtianeti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nodar Dolmezashvili, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 56 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Otar Tatashvili amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Chafik Seghir va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Rati Saralidze.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Khvicha Pitchutava de Mtskheta-Mtianeti la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.