Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727544532

Liga 727544532 Información oficial sobre el partido 727544532 en Hattrick

04.05.2024 18:50:00

FC Stip Alineación oficial del equipo 'FC Stip' en el partido 0 - 2 The Year of the Dragon Alineación oficial del equipo 'The Year of the Dragon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Stip Alineación oficial del equipo 'FC Stip' en el partido 0 - 3 The Year of the Dragon Alineación oficial del equipo 'The Year of the Dragon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Stip

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Emil Joskoski hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Cvetan Chushkov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

The Year of the Dragon

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): En Lorenzo Delisle donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 78 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Valentino Aldini va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Dragon.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Al minut 2, un refús desafortunat de Lazo Trajkoski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kim Dolendo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, James Lawlor quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dragon va estar a punt de marcar quan Guy 'CableGuy' Adams va fer una passada impressionant a Ghodrat Tabarrok, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Dragon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lazo Trajkoski va desviar el xut final de James Lawlor després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Ghodrat Tabarrok va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Valentino Aldini que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Valentino Aldini va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edmond Berney.