Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727529571

Liga 727529571 Información oficial sobre el partido 727529571 en Hattrick

20.04.2024 18:50:00

Uniao Cidade de Maputo Alineación oficial del equipo 'Uniao Cidade de Maputo' en el partido 0 - 4 Progresso do Sambizanga Alineación oficial del equipo 'Progresso do Sambizanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Uniao Cidade de Maputo Alineación oficial del equipo 'Uniao Cidade de Maputo' en el partido 0 - 6 Progresso do Sambizanga Alineación oficial del equipo 'Progresso do Sambizanga' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uniao Cidade de Maputo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Cidade van sortir al contraatac al minut 33, però João Luís Ferreira Freitas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sambizanga. La jugada d'estratègia del Cidade per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jacinto Ferreira Batista va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Apolinário Flores de Cidade es va guanyar la targeta groga merescudament.

Progresso do Sambizanga

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Adolfo Faria va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 3. 0 - 1 per a Sambizanga.
  • 184 Minuto 14 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Sambizanga per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 14. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Adolfo Faria. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 68 (Gol de penalti): Passaven 68 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Adolfo Faria va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ismael Jorge la va rematar Bruno Cavaleiro amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sambizanga el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Marcos Amaral va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Basílio da Cruz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Adolfo Faria va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Marcos Amaral va marxar de Gilberto Coelho en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Sambizanga van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.