Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727522248

Liga 727522248 Información oficial sobre el partido 727522248 en Hattrick

11.05.2024 18:45:00

Preah Vihear Sun Bears Alineación oficial del equipo 'Preah Vihear Sun Bears' en el partido 0 - 1 Leopards Caos FC Alineación oficial del equipo 'Leopards Caos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Preah Vihear Sun Bears Alineación oficial del equipo 'Preah Vihear Sun Bears' en el partido 1 - 2 Leopards Caos FC Alineación oficial del equipo 'Leopards Caos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,8 % 18,8 % 55,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Preah Vihear Sun Bears

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Khieu Sim quasi marca en una jugada assajada de córner que Rangsey Soly havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Khieu Sim va servir per deixar enrere el gegant Eric Muzungu al minut 72, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Vihear va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Khieu Sim, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Leopards Caos FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Max Duffour va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Sergio Donado, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Leopards va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Makahu Paluku va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.