Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727510985

Liga 727510985 Información oficial sobre el partido 727510985 en Hattrick

27.04.2024 18:45:00

Proprioception Alineación oficial del equipo 'Proprioception' en el partido 1 - 4 PLELAUFF FC Alineación oficial del equipo 'PLELAUFF FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Proprioception Alineación oficial del equipo 'Proprioception' en el partido 0 - 6 PLELAUFF FC Alineación oficial del equipo 'PLELAUFF FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Proprioception

Goles Goles

  • 100 Minuto 73 (Gol de falta): Al minut 73, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Angus Hunter anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Sean Charlton de Proprioception va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

PLELAUFF FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de PLELAUFF va ser finalitzada des de l'esquerra per Franklyn Turpin al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a PLELAUFF augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Just Dibon es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 40 minuts, el tirador de faltes del PLELAUFF va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Hugo Archambeau, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al minut 63, un xut de Aymerick Dumont des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Indalecio Infante Cortés. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 239 Minuto 39 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jeff Thébaud va deixar a Keith Waycaster assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Octave Archer es va quedar sol davant del porter, al minut 47. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Davide Biard de PLELAUFF es va guanyar la targeta groga merescudament.